Perusjäsen

Varsinainen jäsen 27 euroa
Varsinaisjäsenyys sopii sinulle, joka haluat osallistua aktiivisesti FINTICAt-kissayhdistyksen toimintaan esimerkiksi käymällä näyttelyissämme. Mikäli kiinnostusta ja intoa riittää, yhdistys kaipaa aina lisäkäsiä toiminnan pyörittämiseksi. Esimerkiksi näyttelyvalmisteluihin osallistuminen on oiva tapa tutustua muihin TICA-jäseniin.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen henkilö. Varsinaisjäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, hänelle myönnetään alennus näyttelymaksusta ja hän saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa. Varsinaisella jäsenellä on oikeus toimia yhdistyksen luottamushenkilönä tai toimihenkilönä.
 

Muut jäsentyypit

Sponsorijäsenet 52 euroa ->
Jos haluat tukea toimintaamme firmasi, yhteisösi tai esim. kissalasi kautta, sponsorijäsenyys on valintasi. Sponsorijäsenenä saat bannerisi sivuillemme. Sponsorijäseneksi voidaan hyväksyä rekisteröityjä yhdistyksiä, -yrityksiä, yhteisöitä tai yksityisiä henkilöitä. Sponsorijäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Perhejäsen 12 euroa
Perhejäsenyys voidaan myöntää täysi-ikäiselle ja alaikäiselle henkilölle, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Perhejäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Perhejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Kasvattajan maksama pentuejäsen 12 euroa
Kasvattaja voi halutessaan liittää pentuejäseneksi kasvattinsa uuden omistajan tämän suostumuksella. Pentuejäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen tai alaikäinen henkilö. Pentuejäsen ei voi toimia hallituksen jäsenenä tai sen toimihenkilönä, eikä pentuejäsenellä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Pentuejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Hallitus hyväksyy jäsenet.

Liittymisohjeet

 

  • Vahvistamme jäsenyytesi mahdollisimman pian.
  • Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille:
    FINTICAt kissayhdistys ry
    FI1613303000142128 (Nordea)
    viitenumero jäsenmaksuille 5157
    Kirjoita viestikenttään JÄSENMAKSU + oma nimesi.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenvuosi on TICA:n vuosi 1.5.–30.4