Turvasiru

Lemmikin katoaminen, karkaaminen tai varkaiden käsiin joutuminen on painajainen omistajalle. Yhtälailla eläin kärsii suunnattomasti, jos se joutuu eroon omistajastaan. Turvasiru-verkkopalvelu auttaa sekä omistajaa että lemmikkiä löytämään toisensa. Kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Turvasiru tuo kadonneen kaverin takaisin!

Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.

Turvasirun avulla koditon eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja jännittävä seikkailu voi päättyä onnellisesti.

Turvasiru.fi on täysin suomalainen ohjelmistotuote. Pyrimme olemaan yksi johtavista, eläinturvallisuutta parantavista organisaatioista.

 

Pidä yhteystietosi aina ajantasalla Turvasiru.fi-palvelussa

Turvasiru- palveluun liittyneet saavat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi koska tahansa, internetin kautta, tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä yhteystietojaan.

Liittyminen järjestelmään tapahtuu pääpiirteittäin seuraavasti: Ensin ostetaan nettikaupasta aktivointikoodit, ne syötetään turvasiru.fi sivuille. Eläimen tiedot lisätään nettilomakkeeseen ja samalla luodaan käyttäjätunnus palveluun.

Mikäli palveluun liittymisessä on ongelmia, laitathan viestiin seuraavat tiedot: mikrosirun numeron, lemmikin nimi ja omistajan tiedot. Näin saamme palvelua nopeutettua, kun voimme välittömästi tehdä jotakin. Ota yhteyttä sähköpostitse: infoturvasiru.fi

Osta Turvasiru meiltä

FINTICAt Kissayhdistys välittää Turvasiru.fi-palvelun aktivointikoodeja yhdistyksen jäsenille sekä muille yksityisille kissanomistajille.

Hinnat:

  • Jäsenet 15 euroa/kpl tai 45 euroa/5 kpl
  • Ei-jäsenet 20 euroa/kpl

Ostamalla Turvasiru-aktivointikoodin tuet eläinsuojelutyötä!

Tilaa oma koodisi finticat@gmail.com