Kotikissan rekisteröinti TICAa

Ei-rotukissat tunnetaan TICA:ssa kotikissoina (Household Pet, HHP). Niitä ei tarvitse rekisteröidä TICA:an niiden näytteille asettamiseksi kissanäyttelyssä.

TICA on kuitenkin ainutlaatuinen merkittävimpien rekisterien joukossa ja mahdollistaa arvonimien ja alueellisten sekä kansainvälisten sijoitusten (RW, IW) hakemisen kotikissoille ja alueellisten ja kansainvälisten sijoitusten hakemisen rekisteröidyille pennuille. On siis kannattavaa rekisteröidä lemmikkisi TICA:an, jos aiot osallistua näyttelyihin säännöllisesti ja haluat ansaita arvonimiä kissallesi ja kilpailla alueellisista tai kansainvälisistä sijoituksista.

Hakemuskaavakkeen saat TICA:n verkkosivulta tai voit hakea rekisteröimistä suoraan internetin kautta.

Sinun tarvitsee mainita kissan nimi, syntymäaika, pitkäkarvaisuus/lyhytkarvaisuus (LH/SH), sukupuoli, kissan kastrointi/sterilointipäivämäärä (altered), tiedot väristä ja kuvioinnista ja silmien väristä. Kaavakkeeseen tarvitaan myös nimesi ja osoitetietosi.

Jollet ole varma kissan väristä, voit saada apua päätökseesi verkkosivulta “what color is my cat?”

Kaikki hakemukset käsitellään keskitetysti TICA:n toimistossa Harlingenissa Teksasissa. Toimisto vastaanottaa hakemuksia postitse, faksilla tai sähköpostitse (laita liitetiedostoksi skannattu kopio täytetystä hakemuslomakkeestasi). Toimiston yhteystiedot ovat:

TICA Executive Office
PO Box 2684
Harlingen, TX 78551
USA

Puhelin: 956.428.8046
Faksi:    956.428.8047
S-posti:submit.work@tica.org

Paperikopioiden lähettäminen ei ole tarpeen, jos olet lähettänyt asiakirjat jo sähköisinä sähköpostilla.

Kotikissan rekisteröintimaksu on 9,00 USD (7,00 USD TICA:n jäseneltä) jokaiselta kissalta.

Maksaminen on helpointa luottokortilla. Älä kuitenkaan lähetä luottokorttisi numeroita sähköpostilla, koska se ei ole turvallinen menetelmä. Jos käytät luottokorttia, lähetä luottokorttisi tiedot (kortin haltijan nimi, kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivämäärä) lentopostissa tai faksilla. Sinun täytyy myös lähettää luottokorttisi kolmenumeroinen varmistusluku (luottokorttisi kääntöpuolella allekirjoitusrivillä) aina maksaessasi luottokortilla.

Vaihtoehtoisesti voit maksaa myös PayPal:illa osoitteeseen accounting@tica.org. Ilmoita toimistolle, että olet käyttänyt PayPal:ia maksuvälineenä, jotta he osaavat yhdistää maksun hakemukseesi. Ilmoita PayPal maksuviestissäsi riittävästi tietoja toimistolle sinun ja kissasi tunnistamiseksi.