Kotikissan rekisteröinti TICAan

Ei-rotukissat tunnetaan TICA:ssa kotikissoina (Household Pet, HHP).

TICA on ainutlaatuinen kissoja rekisteröivien kattojärjestöjen joukossa ja mahdollistaa arvonimien ja alueellisten sekä kansainvälisten sijoitusten (RW, IW) hakemisen kotikissoille ja alueellisten ja kansainvälisten sijoitusten hakemisen rekisteröidyille kotikissapennuille. On siis kannattavaa rekisteröidä lemmikkisi TICA:an, varsinkin jos aiot osallistua näyttelyihin säännöllisesti ja haluat ansaita arvonimiä kissallesi ja kilpailla alueellisista tai kansainvälisistä sijoituksista.

Hakemuslomakkeen löydät täältä.

Avaa, täytä ja tallenna omalle koneellesi.

Jollet ole varma kissasi väristä tai silmienväristä, voit kysyä neuvoa kasvattajilta tai yhdistyksen sihteeriltä

Rekisteröinnin maksaminen on helpointa PayPalilla. PayPalilla maksaessasi osoita maksu osoitteeseen paypal@tica.org ja katso, että maksun dollarisumma täsmää. Ilmoita PayPal maksuviestissäsi riittävästi tietoja toimistolle sinun ja kissasi tunnistamiseksi. Kissan nimi (HHP ja kissasi nimi) sekä oma nimesi.

Kun olet maksanut rekisteröintimaksun, lähetä lomake ja PayPalin ID- tunnus maksusta osoitteeseen submit.work@tica.org. Ilmoita rekisteröintisähköpostissasi PayPal- maksun ID-tunnus, ja se, että olet käyttänyt PayPal:ia maksuvälineenä, jotta he osaavat yhdistää maksun hakemukseesi.

Lisää neuvoja kotikissasi rekisteröintiin saat lisää yhdistyksen sihteeriltä.