TICA-kissan omistajanvaihdos

 

Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten siirrät TICA:an jo rekisteröidyn kissan tai pennun omistajuuden itsellesi.

Kissan kulloisellakin omistajalla tai omistajilla tulee olla TICA:n antama rekisteritodistus nimissään. Heidän tarvitsee täyttää todistuksen kääntöpuoli merkiten siihen nimensä, osoitteensa ja omistuksen siirron tarkan ajankohdan sekä allekirjoittaa lomake. Jos kissa on yhteisomistuksessa, tulee kaikkien omistajien allekirjoittaa siirtomerkintä.

Uuden omistajan on täytettävä loppuosa merkiten siihen nimensä ja osoitteensa. Jos uusi omistaja on kasvattaja ja hänellä on TICA:n rekisteröimä kissalan nimi, voidaan kissalan nimi lisätä loppuliitteenä samaan aikaan ja merkintä tästä voidaan tehdä myös lomakkeen kääntöpuolelle.

Alkuperäinen rekisteröintitodistus tulee sitten lähettää TICA:n toimistoon, joka käsittelee omistajuuden muutoksen ja lähettää nimissäsi olevan uuden rekisteröintitodistuksen. Toimiston osoitetiedot ovat:

TICA Executive Office
PO Box 2684

Harlingen, TX 78551
USA

Puhelin: 956.428.8046
Faksi:    956.428.8047
submit.work@tica.org

Maksut ja maksutavat

HINNASTO

Maksaminen on helpointa luottokortilla. Älä kuitenkaan lähetä luottokorttisi numeroita sähköpostilla, koska se ei ole turvallinen menetelmä. Jos käytät luottokorttia, lähetä luottokorttisi tiedot lentopostissa tai faksilla. Sinun täytyy myös lähettää luottokorttisi kolmenumeroinen varmistusluku (luottokorttisi kääntöpuolella allekirjoitusrivillä) aina maksaessasi luottokortilla.

Vaihtoehtoisesti voit maksaa myös PayPal:illa osoitteeseen accounting@tica.org. Ilmoita TICA:n toimistolle, että olet käyttänyt PayPal:ia maksuvälineenä, jotta he osaavat yhdistää maksun hakemukseesi. Ilmoita PayPal maksuviestissäsi riittävästi tietoja toimistolle sinun ja kissasi tunnistamiseksi (nimi, osoite ja rekisteröintinumero).