TICA-kissan omistajanvaihdos

Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten siirrät TICA:an jo rekisteröidyn kissan tai pennun omistajuuden itsellesi.

Kissan kulloisella omistajalla tai omistajilla tulee olla TICA:n antama omistajuustodistus nimissään. Omistajan tulee täyttää todistukseen uuden omistajan tiedot merkiten siihen uuden omistajan nimi, osoite ja omistuksen siirron tarkka ajankohta. Kissan jokaisen sen hetkisen omistajan on allekirjoitettava lomake, jotta omistajuus voidaan siirtää uudelle omistajalle. Jos uusi omistaja on kasvattaja ja hänellä on TICA:n rekisteröimä kissalan nimi, voidaan uuden omistajan kissalan nimi lisätä kissan nimeen loppuliitteenä samaan aikaan.

Omistajuuden siirrosta menee aina siirron hetkellä voimassa oleva maksu. Maksun suuruus löytyy transferin alaosasta.

Alkuperäinen rekisteröintitodistus tulee sitten lähettää TICA:n toimistoon, joka käsittelee omistajuuden muutoksen ja lähettää nimissäsi olevan uuden rekisteröintitodistuksen. Helpoin tapa on lähettää transfer MY TICAn My tickets -palvelun kautta tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen submit.work@tica.org. Ennenkuin lähetät sähköpostia, muista maksaa omistajuudensiirto.


Maksut ja maksutavat

Maksaminen on helpointa PayPalin kautta.

PayPal:illa maksettaessa maksut osoitetaan osoitteeseen paypal@tica.org. Ilmoita TICA:n toimistolle omistajuudenmuutoksen lähettämisen yhteydessä PayPal-maksun ID-tunnus, ja kerro, että olet käyttänyt PayPal:ia maksuvälineenä, jotta he osaavat yhdistää maksun hakemukseesi. Ilmoita PayPal maksuviestissäsi riittävästi tietoja toimistolle sinun ja kissasi tunnistamiseksi. Maksuviestiin on hyvä laittaa kissan virallinen nimi sekä rekisterinumero, sekä oma nimesi.