Toisessa rekisterissä olevan kissan rekisteröinti TICAan

Tästä löydät tietoa siitä, kuinka voit rekisteröidä kissasi TICA:an, jos ne ovat jo rekisteröitynä johonkin muuhun liittoon, esim. FIFe:en. ”Kissojen tuominen” TICA:an tarkoittaa juuri tätä.

TICA säilyttää kaikkien tuotujen kissojen nimet, vaikka nimen alkuliite olisikin määrätty toiselle TICA:n kissalalle. Tuodut kissat säilyttävät olemassa olevat sukutaulunimensä, jota seuraa kauttaviiva, sitten kaksikirjaiminen rekisteröintiliite (esim. /FI kissalla, joka on FIFe:n rekisteristä).

Sinun ei tarvitse olla TICA:n yksittäinen tai TICA:an kuuluvan kissayhdistyksen jäsen rekisteröidäksesi kissoja, pentueita tai kissaloiden nimiä TICA:an.

Tärkeä huomautus: Rekisteröidessäsi kissoja, joilla on kolmen sukupolven laajuisessa sukutaulussa risteymiä, sinun tulee huomioida, että TICA:n rotujen risteytystä koskevat toimintaperiaatteet voivat erota muiden rekisterien toimintaperiaatteista. Asiaan kuuluvan rotumääritelmän ja rekisteröintikoodiluettelon avulla saat selville, ovatko kissat kelpoisia näytteille asettamiseen TICA:n näyttelyissä.

Tarvittavat asiakirjat

Tuodaksesi kissoja TICA:an tarvitset yhden asiakirjan seuraavista jokaista rekisteröitävää kissaa varten:

  • virallisen sukutaulun FIFe:n toimistolta tai
  • virallisen sukutaulun joltakin muulta rekisterinpitäjältä tai
  • rekisteröintitodistuksen ja kolmen sukupolven laajuisen sukutaulun (johon sisältyy nimet, värit ja rekisteröintinumerot) kissan kasvattajan allekirjoittamina

Sinut tulee olla merkittynä kissan omistajaksi joko virallisessa sukutaulussa tai rekisteröintitodistuksessa.

Hakemuskaavake

Vaikka TICA:lla on oma kaavakkeensa rekisteröintiä varten, sinun ei välttämättä tarvitse täyttää juuri sitä. Voit liittää siihen luettelon tai lähettää sähköpostiviestin, jossa on lueteltuna kunkin kissan nimi, rotu, värin yksityiskohdat ja sukupuoli (mukaan lukien tieto kissan kastroimisesta / steriloimisesta tai leikkaamattomuudesta) sekä kopio jokaisen kissan asiakirjoista.

Koska TICA kelpuuttaa valokopiot kissan asiakirjoista, on suositeltavampaa lähettää kopiot alkuperäisten asiakirjojen asemasta. Useimpien rekistereiden tapaan TICA säilyttää rekisteröintihakemuksen asiakirjat itsellään. Voit myös skannata sukutaulut ja lähettää skannatun tiedoston TICA:n toimistolle sähköpostilla. Jos jokin hakemuksen yksityiskohdista jää epäselväksi, TICA:n toimistosta otetaan sinuun yhteyttä asian selventämiseksi.

Mihin hakemukset lähetetään?

Kaikki hakemukset käsitellään keskitetysti TICA:n toimistossa Harlingenissa Teksasissa. Toimisto vastaanottaa hakemuksia postitse, faksilla tai sähköpostitse. Toimiston yhteystiedot ovat:

TICA Executive Office
PO Box 2684
Harlingen, TX 78551
USA

Puhelin: 956.428.8046
Faksi:    956.428.8047
S-posti: submit.work@tica.org

Maksutavat

Maksaminen on helpointa luottokortilla. Älä kuitenkaan lähetä luottokorttisi numeroita sähköpostilla, koska se ei ole turvallinen menetelmä. Jos käytät luottokorttia, lähetä luottokorttisi tiedot lentopostissa tai faksilla. Sinun täytyy myös lähettää luottokorttisi kolmenumeroinen varmistusluku (luottokorttisi kääntöpuolella allekirjoitusrivillä) aina maksaessasi luottokortilla.

Vaihtoehtoisesti voit maksaa myös PayPal:illa osoitteeseen accounting@tica.org. Ilmoita toimistolle, että olet käyttänyt PayPal:ia maksuvälineenä, jotta he osaavat yhdistää maksun hakemukseesi. Ilmoita PayPal maksuviestissäsi riittävästi tietoja toimistolle sinun ja rekisteröitävän kissasi tunnistamiseksi.

Maksut

Maksu kissan tuomisesta TICA:n rekisteriin on tällä hetkellä 20 USD. Kun tuot TICA:an viisi tai enemmän kissoja, saat kansainvälisenä kannusteena rekisteröinnit vain 15,00 USD hintaan kissaa kohti, sillä edellytyksellä, että rekisteröit myös kissalasi nimen samanaikaisesti 40,00 USD hintaan (normaalisti 75,00 USD).