Tervetuloa FINTICAt-kissayhdistyksen kotisivuille!

FINTICAt kissayhdistys ry on vuonna 2009 perustettu yhdistys, jonka päämääränä on edistää kissaharrastusta sekä parantaa kissojen asemaa Suomessa ja kansainvälisesti.

FINTICAt järjestää Suomessa TICA-näyttelyitä, tukee jäseniään kissa-asioissa, välittää rekisteröityjen kasvattajien pentuja sekä ennen kaikkea ylläpitää hauskaa yhdessäoloa TICA:n ohjeiden mukaan.

FINTICAt on The International Cat Associationin (TICA) jäsenyhdistys ja noudattaa TICA:n sääntöjä ja eettisiä ohjeita. Yhdistys tekee yhteistyötä World Cat Congress -jäsenjärjestöjen ja eläinsuojeluyhdistysten kanssa yhteisen päämäärän, kissojen hyvinvoinnin, edistämiseksi.

Liity jäseneksi

Varsinainen jäsen
Varsinaisjäsenyys sopii sinulle, joka haluat osallistua aktiivisesti FINTICAt-kissayhdistyksen toimintaan esimerkiksi käymällä näyttelyissämme. Mikäli kiinnostusta ja intoa riittää, yhdistys kaipaa aina lisäkäsiä toiminnan pyörittämiseksi. Esimerkiksi näyttelyvalmisteluihin osallistuminen on oiva tapa tutustua muihin TICA-jäseniin.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen henkilö. Varsinaisjäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, hänelle myönnetään alennus näyttelymaksusta ja hän saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa. Varsinaisella jäsenellä on oikeus toimia yhdistyksen luottamushenkilönä tai toimihenkilönä.

Jäsenyyden hinta on 27 euroa.

 

Liittymisohjeet:

  • Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 
  • Vahvistamme jäsenyytesi mahdollisimman pian.
  • Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille: 
  • FINTICAt kissayhdistys ry                                    
  • FI1613303000142128 (Nordea)
  • viitenumero jäsenmaksuille 5157
    Kirjoita viestikenttään JÄSENMAKSU + oma nimesi.
  • Lähetä maksukuitin kopio jäsenrekisterinhoitajalle sähköpostitse osoitteeseen finticat@gmail.co

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Muut jäsentyypit:

Sponsorijäsenet 
Jos haluat tukea toimintaamme firmasi, yhteisösi tai esim. kissalasi kautta, sponsorijäsenyys on valintasi. Sponsorijäsenenä saat bannerisi sivuillemme. Sponsorijäseneksi voidaan hyväksyä rekisteröityjä yhdistyksiä, -yrityksiä, yhteisöitä tai yksityisiä henkilöitä. Sponsorijäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Sponsorihjäsenyyden hinta on 52 euroa.


Perhejäsen 
Perhejäsenyys voidaan myöntää täysi-ikäiselle ja alaikäiselle henkilölle, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Perhejäsenet eivät voi toimia hallituksen jäseninä tai sen toimihenkilöinä, eikä heillä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Perhejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Perhejäsenen hinta on 12 euroa.


Kasvattajan maksama pentuejäsen
Kasvattaja voi halutessaan liittää pentuejäseneksi kasvattinsa uuden omistajan tämän suostumuksella. Pentuejäseneksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen tai alaikäinen henkilö. Pentuejäsen ei voi toimia hallituksen jäsenenä tai sen toimihenkilönä, eikä pentuejäsenellä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Pentuejäsen saa FINTICAtia koskevia tiedotteita sähköpostitse jaettavan jäsenkirjeen muodossa.

Kasvattajan maksaman pentujäsenyyden hinta on 12 euroa.

Hallitus hyväksyy jäsenet. Jäsenvuosi on TICA:n vuosi 1.5.–30.4.